top of page
BRAND CLARITY WORKSHOP

Beam up your brand with clarity

Meer inzicht krijgen in waar je merk voor staat, je sterktes inzetten om je te onderscheiden van je concullega's en op je eigen manier een vertrouwensband opbouwen bij je doelpubliek.


Kortom, een unieke identiteit creëren voor je merk om je marketing inhoud te geven.

Klaar voor?

Maak van je heldere blik op je merk je unieke superpower

JOUW MERK VERHELDERD

Creëer vanuit inzicht, creativiteit en verbinding je eigen lange- termijn merkstrategie om jouw zichtbaarheid naar nieuwe hoogtes te loodsen. 

ALLEEN OOG VOOR JE MERK

Grijp de kans om eens diep te gaan en te focussen op je merk. Want je voelt het allemaal wel maar het komt er niet uit. Onze missie: in drie stappen van een wazige visie naar een kristalheldere merkanalyse.

JE DOET HET ZELF MAAR NIET ALLEEN

Wees gerust, je wordt begeleid door een merkstrateeg! Mijn ervaring als brand designer en visual communication specialist leerde ik ondernemers begeleiden in hun zoektocht naar ultieme merkhelderheid.


Mijn eigen uitvoerig geteste en goedgekeurde systeem ontwikkelde ik specifiek voor gedreven ondernemers die (nog niet) durven te dromen.

Meer weten over een 1-op-1 sessie?

Vraag meer info aan

Ik geloof dat een sterk merk staat of valt met een heldere basis

En daar wil ik, Kristel, je graag bij helpen. Want een kristalheldere, merkanalyse is de beste basis voor een overtuigende klantbeleving.

Stralende klanten

"Je persoonlijke begeleiding zonder te sturen, je authentieke en enthousiaste manier om een workhshop te geven was fantastisch."

Nina - Studio Yina

Voor mij was dit de perfecte workshop om te beseffen waar Studio Yina voor staat, waar ik naartoe wil, wat me energie brengt die ik kan overbrengen naar mijn cliënten. Kristel geeft op een authentieke en enthousiaste manier inzichten in JE MERK en in jezelf waardoor je tools hebt om een bedrijf uit te bouwen waar je 100% achter staat.

"Kristel weet wat ze doet en ze doet het zo zo goed"

Els - Knipoogje Fotograaf

Wat startte met een nieuwe website, eindigde met een nieuwe (wauw, hello there knappe) play.shoot.love huisstijl, up to date social media templates, fantastische brochures en zalig drukwerk. Elk ontwerp maakt Kristel met volle overgave. Ze luistert naar je wensen en houdt rekening met je persoonlijkheid en je klanten. Voor mij geen enkele twijfel, Kristel weet wat ze doet en ze doet het zo zo goed. Superblij dat ik iemand vond waarmee ik vol vertrouwen zo kan samenwerken!

"Een aanrader om met Kristel samen te werken"

Stefanie - Officer Stefanie

Kristel weet als geen ander hoe ze jouw brand kan samenstellen. Ze is top in haar vak! Tijdens de workshop merkstrategie kwam alles boven, wie ik ben en waar ik voor sta. Ze ontwierp ook mijn huisstijl; mijn logo, merkkleuren en typografie, alles klopt gewoon. Ook mijn website is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had!


Bezoek mijn website www.officerstefanie.be om het met je eigen ogen te zien!

"Kristel hoort en voelt goed wat pas bij jouw brand"

Kim - Studio Kimm

Mijn logo en kleuren zijn top! Super tevreden met het resultaat. Kristel hoort en voelt goed wat past bij jouw brand. Ook met de merkgids kan ik aan de slag om mijn doelgroep met de juiste invalshoek aan te spreken. Super fier en trots om nu te zeggen dat ik de bezielster ben van Studio Kimm! Merci Kristel!

"Ze hoorde wat ik zei, ze voelde goed aan wat ik nodig had."

Elisa - E-stories

We zijn gestart met een workshop waarbij we de kernwaarden van mijn merk en waar ik voor sta te definiëren. Daarboven bracht ik mijn waterval aan duizend ideeën aan van hoe ik mijn nieuwe branding voor mij zag. Kristel ging met die stroom aan informatie aan de slag en stap voor stap kreeg mijn nieuwe branding the look en the feel zoals we het besproken hadden. Kleur, warmte, zachtheid en beweging.

 

Ze hoorde wat ik zei, ze voelde goed aan wat ik nodig had. Liet haar creativiteit erop los en voilà, het resultaat mag er dik zijn en is klaar om de wereld in te sturen. Merci Kristel!

"Creatiever en unieker dan ik ooit had kunnen hopen, en toch helemaal mij!"

Stefanie - Met een gouden randje

Kristel maakte mijn blogpagina. Ze voelde meteen erg goed aan waar ik naartoe wou en welke sfeer bij me past, maar tilde die wensen ook écht naar een hoger niveau. Creatiever en unieker dan ik ooit had kunnen hopen, en toch helemaal mij! De samenwerking verliep super vlotjes, Kristel luistert écht naar wat je zegt.

 

Ik ben niet goed in technische dingen maar het platform Wix is zeer gebruiksvriendelijk en Kristel leerde me alles wat ik moet weten om zelf aan de slag te gaan. Het is fijn dat ik nu gewoon zelfstandig verder kan, op mijn tempo. Ik krijg heel vaak positieve opmerkingen van sitebezoekers.

Samen werk maken van jouw merk? Let's meet!

bottom of page