top of page
BRAND & WEB MAKE-OVER

Stap uit de schaduw en in de online spotlights

Creëer een positief imago en zorg ervoor dat je doelpubliek je al van kilometers ver herkent. Brand design is een krachtige, maar eenvoudige (want hey, ik doe het werk voor jou!) marketingstrategie om je te onderscheiden.

Bovendien is het wereldwijde web vandaag de dag niet meer weg te denken. Je wil ook online schitteren! Krstl Clear bouwt jouw online etalage helemaal op maat. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform Wix krijg je de vrijheid om de teksten of foto’s van je website helemaal zelf aan te passen. Want als ondernemer sta je nooit stil, nietwaar?

Ready to beam up your brand?

Schitter in 3, 2, 1...

We starten met een verhelderende babbel en ronden af met de huisstijl en website van je dromen.


Hiervoor richten we ons op 3 pijlers:

Helderheid

Een sterk merk staat of valt met een heldere basis. We graven diep en (her)ontdekken waar jouw bedrijf voor staat. Inclusief kopje koffie. Of mag het iets anders zijn?

Creativiteit

Met een straf design zetten we jouw merk in de kijker. Door de perfecte mix van eenvoud en betekenis, bereiken we dat creatieve vuurwerk.

Verbinding

Een duurzame verbinding met je ideale klant: dat is het doel. Hoe je dat bereikt? Door consistent en oprecht te communiceren.

Maak van jouw merk een schitterende klantbeleving

ZO GAAN WE TE WERK

Radiostilte tot je een voorstel ontvangt? Nee, dat doen we niet. Een boeiende samenwerking met verschillende meet-ups? Dat doen we wél. Een (re)branding bij Krstl Clear is een hele beleving die je blik verruimt en waar je energie van krijgt. En naar ‘t schijnt ben ik een toffe, dus het is nog plezant ook!

DREAMTEAM?

Jij en ik: dat zou weleens creatieve vonken kunnen geven. Ik beloof dat ik met volle aandacht naar je luister, meedenk en mijn eindeloze creativiteit laat stromen. Dankzij een heldere communicatie dansen we samen vlotjes richting ons einddoel.

ZO SNEL ALS HET LICHT?

Helaas, ik kan niet toveren. Om jouw brand & webdesign tot in de puntjes te perfectioneren, is tijd cruciaal. Zodra ik me vastbijt in jouw project, mag je rekenen op ongeveer 18 weken, inclusief feedbackmomenten.

Laat dat creatieve vuurwerk maar komen

HOEVEEL KOST DAT, KRISTEL?

Doordat je tonnen tijd en energie bespaart en je merk nieuwe hoogtes zal bereiken, zou ik zeggen: onbetaalbaar! Maar om er toch een prijs op te plakken: vanaf €4.979 excl. btw laat ik jouw huisstijl & website sprankelen.

Meer weten?

Vraag meer info aan

Zie ze blinken!

Zien hoe ik de daad bij het woord voeg? Op deze merken liet ik mijn creatief brein al los.

Sta jij hier binnenkort ook te schitteren?

Ik geloof dat een sterk merk staat of valt met een heldere basis

En daar wil ik, Kristel, je graag bij helpen. Want een kristalheldere, consistente huisstijl is where the magic happens. Het brengt je dichter bij je ideale klant. En dat zorgt ervoor dat ik mijn stokpaardje weer bovenhaal: the universe needs your brand to beam with passion!

Samen werk maken van jouw merk? Let's meet!

bottom of page