top of page

Meer inzicht krijgen in waar je merk voor staat, je sterktes inzetten om je te onderscheiden van je concullega's en op je eigen manier een vertrouwensband opbouwen bij je doelpubliek.

 

Kortom, een unieke identiteit creëren voor je merk om je marketing inhoud te geven.

Iets voor jou?

Maak werk van een merk dat (jou in) beweging  brengt

WORKSHOP DIY YOUR BRAND

1. JE INTERNE MERK GEBRUIKEN ALS WERKBAAR KOMPAS

We analyseren en evalueren de essentie van je onderneming. We vormen het tot een kompas dat je altijd in de goede richting leidt.

2. JE STERKTE(S) AAN HET LICHT BRENGEN OM JE PLEK TE CLAIMEN

We bekijken je aanbod met de ogen van je publiek en werpen zelf ook een blik op de markt. Maar we gaan vooral uitzoeken wat jouw superkracht is om je te onderscheiden van concullega's.

3. JE PERSOONLIJKHEID INZETTEN OM TE VERBINDEN

We nemen een korte duik in de wereld van de merkpsychologie (brand archetypes) en ontdekken wat de raakvlakken zijn tussen je merk en je doelpubliek, om makkelijker te connecteren.

FREE FROM BLUR

Je merk verhelderd

Wat als je aan Brand Soul Searching deed? Met een kritische blik je missie, visie, ... tegen het licht hield om bij te sturen waar nodig? Je doelgericht (verkoops)acties kon nemen en je je niet vastreed op elk idee dat in je oppopt?

Wat als je je vanuit jouw eigen kracht onderscheidde van andere succesvolle ondernemers in jouw vakgebied? Je weet wat jou de betere keuze maakt voor jouw klanten en daar ook op durft inzetten?

Wat als je wist hoe mensen zich identificeren met jouw merk en waarom ze er loyaal aan zijn? Je een manier vond om met potentiële klanten te connecteren die niet fake aanvoelt?

Creëer vanuit inzicht, creativiteit en verbinding je eigen lange- termijn merkstrategie om jouw zichtbaarheid naar nieuwe hoogtes te loodsen. 

BEAM YOUR BRAND UP!

BETTER TOGETHER

Je doet het zelf maar niet alleen

Over sommige zaken als perceptie is het moeilijk om objectief te oordelen. Gelukkig ben je niet alleen. Gebruik de kleine groep startende ondernemers als klankbord om je twijfels en ideeën op af te toetsen. Laat je inspireren door de verrassende respons!

EXPERT HELP

Begeleid door een merkexpert

In mijn ervaring als brand designer begeleidde ik tal van ondernemers in hun zoektocht naar merkhelderheid. Mijn eigen geteste en goedgekeurde systeem ontwikkelde ik specifiek voor startende, gepassioneerde ondernemers met grote dromen.

EXPECT THE UNEXPECTED

Dit neem je mee

Ga naar huis met een geïnspireerde fonkeling in je ogen, een heldere merkstrategie die rust brengt, en een brein barstensvol verrassende inzichten en ideeën.

Sounds nice?

Met deze basiselementen gaan we aan de slag om jouw merkstrategie vorm te geven. Deze structuur vormt de leidraad voor al je toekomstige tactische acties.

Just what you need?

WHY KRSTL CLEAR?

Waarom ben jij geschikt, Kristel?

Ik ben geboren als creatieveling, opgeleid als (interieur) vormgever en ja-a-renlang gekneed tot visual customer journey – specialist bij een wereldwijd woonwarenhuis. En, sinds een paar jaar ondernemer met een overtuiging: “The universe needs your brand to beam with passion”. Stel je het maar eens voor dat elke mens voor en ván zijn passie mag leven. Elke dag mensen blij maken met iets dat jou blij maakt? Hoe schoon zou dat niet zijn?

Ik hielp intussen tal van klanten bij het ontwikkelen van hun huisstijl en website en de opstart van deze trajecten is telkens cruciaal. Want we onderzoeken de fundamenten van de onderneming, de marktpositie en de emotionele raakvlakken om een stevige merkstrategie te ontwikkelen.

Nee, ik ben geen alleswetende goeroe en beweer niet dat ik het zelf allemaal perfect doe. Ik ben net zoals jij een groeiende ondernemer die haar eigen merk(en) aan het uitbouwen is. Dit bouwproces komt -zoals wel vaker gebeurt bij creatieve processen- uit de buik, en daar durven wel eens wat impulsieve ideetjes en opportuniteiten rondfladderen die ons afleiden van onze basis. Dat zorgt voor verwarring bij onszelf maar ook bij ons doelpubliek.

 

Op mijn professioneel pad leerde ik dat een sterk merk bestaat uit consistente en verbindende communicatie, maar het valt of staat bij een heldere basis. En daar wil ik jou heel graag bij helpen want het brengt me dichter bij mijn missie:

"The universe needs your brand to beam with passion"

PRAKTISCH

Vrijdag 15 maart van 9u tot 16u

(inloop vanaf 8u40)

2B Eeklo, Molenstraat 160C in Eeklo

(gratis parkeren voor de deur)

PRIJS*

Flying Solo

 

€ 229

Duosprong

Kom met 2 en doe je voordeel! (En ja, je kan elk een factuur krijgen.)

€ 439 (voor 2)

*Vermelde prijzen zijn inclusief water, koffie/thee en lunch, exclusief btw

INHOUD

Wat gaan we doen?

REVIEW VAN KLANT SARAH - HOPPIEPOLLA

"Kristel slaagt er geweldig goed in om tussen de lijntjes te lezen! Ze begreep meteen ons concept en bracht vernieuwende ideeën aan waardoor bij ons nog meer inspiratie groeide. Zeer fijne en vlotte samenwerking. Voor toekomstige projecten doe ik zeker nog beroep op Kristel!"​

DEEP DIVE

Alleen oog voor je merk

Grijp de kans om een hele dag ongestoord (hoe vaak kom je dat nog tegen?) te focussen op je merk. Ongestoord? Ja, en ik meen het serieus. Belletjes en pingskes zullen ons niet afleiden van onze missie: van mistig naar complete merkhelderheid op één dag.

Wat startte met een nieuwe website, eindigde met een nieuwe (wauw, hello there knappe) play.shoot.love huisstijl, up to date social media templates, fantastische brochures en zalig drukwerk. Elk ontwerp maakt Kristel met volle overgave. Ze luistert naar je wensen en houdt rekening met je persoonlijkheid en je klanten. Voor mij geen enkele twijfel, Kristel weet wat ze doet en ze doet het zo zo goed. Superblij dat ik iemand vond waarmee ik vol vertrouwen zo kan samenwerken!

Zaakvoerder Knipoogje Fotograaf

Els Van Leuven

LET'S WORK TOGETHER

Maken we er samen iets moois van?

WORKSHOP

15 MAART 2024 - EEKLO

bottom of page