top of page
EEN NIEUWE HUISSTIJL

In het oog springend design doet je merk spreken

Elk bedrijf wordt geboren uit passie. Laat je (nieuwe) klanten die sprankelende passie voelen. Straal vertrouwen uit met je logo en kleuren. Creëer een positief imago en zorg ervoor dat je doelpubliek je al van kilometers ver herkent.


Brand design is een krachtige, maar eenvoudige (want hey, ik doe het werk voor jou!) marketingstrategie om je te onderscheiden.

Ready to shine?

Schitter in 3, 2, 1...

We starten met een verhelderende babbel en ronden af met de huisstijl van je dromen.


Hiervoor richten we ons op 3 pijlers:

Helderheid

Een sterk merk staat of valt met een heldere basis. We graven diep en (her)ontdekken waar jouw bedrijf voor staat. Inclusief kopje koffie. Of mag het iets anders zijn?

Creativiteit

Met een straf design zetten we jouw merk in de kijker. Door de perfecte mix van eenvoud en betekenis, bereiken we dat creatieve vuurwerk.

Verbinding

Een duurzame verbinding met je ideale klant: dat is het doel. Hoe je dat bereikt? Door consistent en oprecht te communiceren.

Maak van jouw merk een streling voor het oog

ZO GAAN WE TE WERK

Radiostilte tot je een voorstel ontvangt? Nee, dat doen we niet. Een boeiende samenwerking met verschillende meet-ups? Dat doen we wél. Een (re)branding bij Krstl Clear is een hele beleving die je blik verruimt en waar je energie van krijgt. En naar ‘t schijnt ben ik een toffe, dus het is nog plezant ook!

DREAMTEAM?

Jij en ik: dat zou weleens creatieve vonken kunnen geven. Ik beloof dat ik met volle aandacht naar je luister, meedenk en mijn eindeloze creativiteit laat stromen. Dankzij een heldere communicatie dansen we samen vlotjes richting ons einddoel.

ZO SNEL ALS HET LICHT?

Helaas, ik kan niet toveren. Om jouw brand design tot in de puntjes te perfectioneren, is tijd cruciaal. Zodra ik me vastbijt in jouw project, mag je rekenen op ongeveer 12 weken, inclusief feedbackmomenten.

Laat dat creatieve vuurwerk maar komen

HOEVEEL KOST DAT, KRISTEL?

Doordat je tonnen tijd en energie bespaart en je merk nieuwe hoogtes zal bereiken, zou ik zeggen: onbetaalbaar! Maar om er toch een prijs op te plakken: vanaf €2.470 excl. btw laat ik jouw brand sprankelen.

Meer weten?

Vraag meer info aan

Ik geloof dat een sterk merk staat of valt met een heldere basis

En daar wil ik, Kristel, je graag bij helpen. Want een kristalheldere, consistente huisstijl is where the magic happens. Het brengt je dichter bij je ideale klant. En dat zorgt ervoor dat ik mijn stokpaardje weer bovenhaal: the universe needs your brand to beam with passion!

Zie ze blinken!

Zien hoe ik de daad bij het woord voeg? Op deze merken liet ik mijn creatief brein al los.

Samen werk maken van jouw merk? Let's meet!

Sta jij hier binnenkort ook te schitteren?

bottom of page