top of page

Hej! Fijn dat je er bent…

Zoals je weet sleutel ik aan een nieuw concept voor Krstl Clear en de lat ligt hoog. Het moet absoluut een meerwaarde betekenen voor jou als (door)startende ondernemer. En om het helemaal op jouw lijf (lees: creatieve brein, startersbudget en ondernemersenergie) te kunnen schrijven, heb ik jou nodig. Jou en jouw ongezouten mening.


In ruil voor 9 minuutjes van je tijd om deze vragenlijst in te vullen, bied ik je mijn eindeloze dankbaarheid én kans om erbij te zijn op de Matinée Eclairée.


Tijdens deze verhelderende, verbindende namiddag bij Albertha (Eeklo) zit jij op de eerste rij om mijn nieuwe Brand It Yourself programma tegen het licht te houden. Terwijl jij test en beoordeelt, leer je bij over branding en customer experience én doe je inspiratie op voor je eigen onderneming. We gooien ook wat pleasure in the mix want je geniet samen met de 9 andere ondernemers van heel wat lekkers. En een smeuïg éclairke zal zeker ook niet ontbreken.


Weet dat mijn dankbaarheid voor jouw deelname alvast eindeloos is.

Groet!

Kristel


PS: Deze enquête is enkel bedoeld om het aanbod van Krstl Clear te finetunen. Je mag gerust zijn, je gegevens worden niet gedeeld.


Let's go!

bottom of page