top of page

De online thuishaven van je zaak

Je droomt ervan jouw klanten warm te onthalen op een digitale plek die perfect is afgestemd op jouw merkidentiteit?

 

Een optimale online klantenbeleving die men niet snel vergeet, creëer je door een doordacht ontworpen website die jouw unieke verhaal vertelt.

Webdesign

Ik help je graag die online thuishaven te bouwen waar je jouw bezoekers overtuigt van jouw waardevol aanbod.

 

Voor we starten met de ontwikkeling van je website, maak ik op basis van je merkstrategie een nauwgezet plan op, zodat we allebei goed begrijpen hoe de website moet functioneren. We kruipen in de hoofden van je bezoekers om in kaart te brengen welke weg ze afleggen en creëren de inhoud die ze verwachten. Dit uiteraard allemaal in lijn met je huisstijl.

Krstl Clear 2022-107.jpg
Wat mag je vewachten van je website?
Krstl Clear 2022-82.jpg

Ik creëer een aantrekkelijke en dynamische website met het ontwikkelplatform van WIX. Het wordt een makkelijk te beheren en te onderhouden website waarvan jouw blog, webshop, digitale nieuwsbrief, sociale media, ... naadloos deel van uit kunnen maken.

Wat kost een nieuwe website

Wat kost een nieuwe website?

Een standaard website start vanaf € 2.999 excl btw. Aangezien elke zaak andere noden heeft, maak ik graag een prijs op maat. Misschien heeft jouw bedrijf voldoende aan een mini-site met slechts 1 pagina? Een one-pager start aan € 1.999.

Kom meer te weten

Wil je graag meer helderheid over hoe we samen jouw merk, huisstijl en/of website kunnen laten blinken? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Boost jouw zichtbaarheid

bottom of page