top of page

Knipoogje

Huisstijlontwerp, Wix Webdesign

Met Knipoogje wordt elke shoot een speelse beleving om nooit meer te vergeten.

Strike a pose? Niet met Knipoogje Fotograaf! Enkel (opr)echte beelden die blijven plakken. En niet alleen in je fotoboek of social media feed.

Els wilde een huisstijl en website waarbij je meteen een klik voelt met de persoonlijkheid van Knipoogje... Gedurfd, hartelijk en dynamisch!

Brand design & Web design: Kristel De Craene Website Copy & SEO: Tine De Blaere
Fotografie: Shot by Ch'otte

Gedurfd, hartelijk & dynamisch

De zwierige vormgeving zorgt voor beweging in het logo. Ik puurde de elementen zoveel mogelijk uit om elegantie in te brengen, terwijl het hoge contrast in de typografie het logo toch een sterke uitstraling geeft.

De drukknop in het logo verwijst naar de "klik" die je voelt wanneer Els achter de lens staat.

De gedurfde kleurencombinatie weerspiegelt de vriendelijke, optimistische en creatieve persoonlijkheid van het merk.

Push the button voor een speelse shoot waar beweging in zit!

Digitaal en op papier

De gedurfde kleuren & speelse, dynamische vormgeving komen terug in elke stap van de "customer journey", zoals hier in de digitale brochure.

Wat startte met een nieuwe website, eindigde met een nieuwe (wauw, hello there knappe) play.shoot.love huisstijl, up to date social media templates, fantastische brochures en zalig drukwerk. Elk ontwerp maakt Kristel met volle overgave. Ze luistert naar je wensen en houdt rekening met je persoonlijkheid en je klanten. Voor mij geen enkele twijfel, Kristel weet wat ze doet en ze doet het zo zo goed. Superblij dat ik iemand vond waarmee ik vol vertrouwen zo kan samenwerken!

Els Van Leuven

Zaakvoerder Knipoogje Fotograaf

Samen werk maken van jouw merk? Let's meet!

bottom of page