top of page

Hallo,

Fijn dat je op deze pagina bent beland! Dit betekent wellicht dat je benieuwd bent naar de persoon achter Krstl Clear? Kristel is de naam. Voeg de “i” van intiem en de “e” van emotioneel toe aan Krstl Clear en dan heb je al een goed zicht op wie ik ben.

Maar ik vertel je graag een beetje meer over mezelf. Wees gerust; Ik ga je niet vervelen met een eindeloos epistel over waar ik ben geboren, welke jobs ik deed en welke opleidingen ik volgde. Dit is hier immers geen sollicitatiegesprek hé.

Voor mij hangt alles in het leven vast aan het vormgeven van een visie. Mijn leven vormgeven zodat het past binnen mijn visie is wat mij vooruitduwt.

 

Ik vind het belangrijk om er te zijn voor mijn twee dochters (7) en mijn partner wanneer dat nodig is, om een structuur te creëren die aangenaam is voor ons ALLE vier. In alle vrijheid mijn werk organiseren zoals dat voor mij het meest efficiënt werkt en voldoening geeft, is één van de redenen waarom ik startte als ondernemer.

 

Maar ik wil ook graag betekenis geven aan wat ik doe en op mijn manier bijdragen aan een waarde(n)volle en duurzame (in alle betekenissen van het woord) samenleving.

Krstl Clear 2022-148.jpg

De visie op jouw leven en jouw onderneming is voor mij altijd de basis. Of ik je nu help om een merkstrategie te ontwikkelen, een website op te bouwen, een huisstijl te creëren of een interieur te ontwerpen, het gaat mij niet over de nieuwste trends en de wijsheden van zelfverklaarde business guru’s.

 

Het gaat over een manier vinden om JOUW authentieke identiteit te versterken waarbij jij jou goed voelt, zodat jouw visie helder wordt en jij (en jouw onderneming) gaat schitteren.

Hoe kijk jij naar jouw leven en naar jouw onderneming? Ik kijk er naar uit om jouw levensvisie vroeg of laat (beter) te leren kennen.

"Design is where art & science break even"

bottom of page